Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan állítsam be a csevegőt...

Hogyan állítsam be a csevegőt Nokia E66-on?

Figyelt kérdés
Kaptam egy ilyen nagyon okos telefont, de tök hü..e vagyok hozzá. Természetesen gugliztam, de nem tudok rájönni, hogy kell beállítani. Valami szervert kért. Wifiről használnám. Segítsetek please!
2009. okt. 5. 16:39
 1/1 anonim ***** válasza:

A csevegő menüpontot nyugodtan felejtsd el, itthon nem használható. Viszont Ha MSN-ezni vagy Skype-olni akarsz akkor, csak fel kel tenned egy messenger programot.

Menj fel nokiaprogramok.hu-ra és letöltések között(a "leírás"nál) keress a messenger kifejezésre. És a fórumban nyugodtan lapozd át az E66-al foglalkozó témát, sok hasznos infót találsz ott!

2009. okt. 13. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!