Iphone 4S vagy Samsung galaxy s4?
Igaz, viszont az androidon nem csak annyiból áll a telefon, hogy menü, alkalmazások, alap funkciók. Ott a rendszernek sokkal több dologgal kell foglalkoznia egyszerre. És a Galaxy Mini 2-nél valószínűleg a hardver nem megfelelő (nem elég erős).
Annyi előnye van az apple-nek, hogy tényleg sokáig van támogatás, androidnál meg aki mindig a legújabbat akarja annak vagy egy korszerű (S3, S4...) telefont kell választania vagy a Nexust (4).
Miért kéne az Androidnak több dologgal foglalkoznia mint az iOS-nek?
Az Androidnál szimplán vannak alkalmazások, amik pl beépülnek a rendszerbe.
iOS-nál a stabilitás miatt ezt a részt kizárták, hisz ha bárki bármilyen appot telepítgethetne, készíthetne azért nem biztos, hogy ilyen stabil lenne.
Ez mindkét op rendszernek saját döntése, tény, hogy az Apple kicsit engedhetne, de amíg megy a feje után, mondhatni biztonságban vagyunk :)
@23 arra gondoltam, hogy Androidon nem csak a menü van, hanem: kezdőképernyők, widgetek, minialkalmazások, pop up play (videó kicsinyített ablakban), multitasking, zárképernyő alkalmazásokkal/időjárással/hírszalaggal/widgetekkel, háttéralkalmazások, stb.
Tehát szerintem kicsit összetettebb.
iOS-en:
Kezdőképernyők - VANNAK
Widgetek - Nincsenek
Minialkalmazások ugyanazt jelenti mint a Widget,csak magyarra fordítva
pop up play (videó kicsinyített ablakban)- csak a galaxy s3, s4 tartalmazza, ez tehát nem hozható fel,ha a samsung bármely más eszközét nézzük
multitasking szintén van az iPhone-ba
zárképernyő alkalmazásokkal/időjárással/hírszalaggal szintén van az iPhone-ba is
Háttéralkalmazások közé felhozhatom ugye az ébresztőórát (amit az androiddal ellentétben nem lehet egy egyszerű taskkillerrel kilőni)
De mindegy, nem ezen fogunk összeveszni :) Kinek a pap... :)
kedves utolsó nekem semmi bajom nincs a telefon minőségéval, nem csúszik ki a kezemből, jó megfogni, és nem kerül egy telefon árába a hátlap javítása
látom, nem volt még a kezedben androidos telefon, de kiváncsi lennék, hogy pl. egy s4-ben milyen "utánzatot" találsz, azon kívül, hogy LEKEREKÍTETT TÉGLALAP formája van
ha te a görgetés minőségére gerjedsz, engem nem zavar, de biztos nem hiányzik a telefonból az "eye-candy"...
mondjuk együttérzek veled, tényleg szörnyű dolog lehet egy rossz képarányú, kis képernyőt bámulni egész nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!