Samsung Galaxy S4-et szeretnék vásárolni és mivel, hogy majdnem 200ezer az ára elvárom tőle, hogy teljesen "fullos" legyen Hol tudok kapni ilyet? Ilyenekre gondolok:
-8magos legyen
-1,9Ghz-es legyen a procija
-64gb belső memóriájú legyen
Még jó, hogy az iPhone-t nem szervizelik, hanem egy az egyben a helyszinen kicserélik ha bármi baja van.
70ezret ér az iPhone? Az nemsemmi. Nemesacél, tervezői munkák hada a dizájnjában, de optimalizálás terén is sokszorosan lekörözi bármelyik Androidos telefont. Az WinXP-nél is ki kell fizetni a szoftvert..
Az Applenál tehát hardverért és szoftverért egyaránt fizetsz. Nincs ebben semmi meglepő. Profi munka.
Mellesleg baszhatod az S4-et, ha az összes iPhone olyannyira kompatibilis az iOS-el, hogy 1,5 hónap alatt 1x nem kellett kikapcsolnom vagy ujrainditanom. És le se fagyott. Édesapám sima 4-e 2012 május óta megy. Ugyanolyan gyorsan mint amikor megvette. Igen, ez itt nem más mint egy tervezői csoda és technika bravúr:)
Hát figyelj kinek a pap, kinek a paplan de lehet h bennem van a hiba de konzervatív vagyok az Apple-el szemben
Esetleg iPad 2-őt vagy Minit vennék..
Azmeg, hogy 1éve bírja az iPhoneod azt nemértem mért olyan nagyszám, az első telefonom egy Sony Ericsson K310i volt amit 2006ban kaptam és a mai napig működik állandó használat mellet, szervízbe sose volt : )
Aztmeg aláírom hogy jólnéz ki az iPhone 4 a maga egyszerűségévelde azért nemkell túlzásokba esni, azért nem egy Giugiaro tervezte akármi..
Technikai csodának meg szintén nemnevezném, akkor már inkább a SGS3 közelebb áll ehhez
Ha meg annyira fémből készült telefont akar venni annak hamarabb ajánlanék pl. egy HTC One-t pedig a HTC-vel sem szimpatizálok
Az iPhone népteleffonnak készült az ameriaknak, nemvéletlenül veszik meg egy heti fizetésükből
Nálunk meg egyszerűen menő hogy húú almajeles telefonom van meg 200volt apám megvette azt rajvagyok( élő példa erre a facebook)
És valóban nemér 130ezer forintot mikor egy Sony Xperia SL ami már többet tud jóval hardveres téren is (meg szerintem jobban is néz ki) az 80ezer HUF
"csak azért nem hajítottam ki a 10.emeletről mert nem az enyém volt."
fejtsd ki hogy mi volt a problémád vele, nagyon kiváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!