Okostelefonomra letöltöttem a RunKeeper nevű alkalmazást, ami ugye GPS-el működik. Kártyás vagyok, és nincs mobilnetem, szóval ha elmegyek futni, és elindítom, az pénzbe kerül?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 21:32
1/3 fercsi23 válasza:
mi az okos-telefon márkája mert nekem ingyen van de az nokia wp
2/3 anonim válasza:
Igazából addig kell internet, amíg "föláll" a program. Utána ki is kapcsolhatod a wifit / 3g-t, a műholdakat elérje, ez a lényeg. Ezután már akkor kell neki hálózat, amikor föl akarja tenni az eredményeket az internetre. Nyár végén és ősszel így működött, de erősen kétlem, hogy alapjaiban változott volna. (Lehet, hogy az elején sem kötelez az internet-hozzáféréshez, nekem úgy rémlik így 8 hónap után.)
3/3 anonim válasza:
A gps használata mindenkinek ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!