Xperia U vagy Xperia J?
az U az erősebb teló.
bár a memóriáját a j-vel ellentétben nem lehet bővíteni,
de az u-nak 2magos a J-nek csak 1 magos procija van.
Nekem is J van és imádom. Semmi probléma vele. A mai telefonok már annyira túl vannak spilázva...egyes szerkentyűk már olyanok mint egy "miniszámítógép"....
Én is a J és az U közt vaciláltam, de azért a J mellett maradtam mert annak kb 3x-a a készenléti ideje mint az U-nak...a kérdés az, hogy sokat használod e a telót vagy sem...Ha sokat akkor a J-t ajánlom, ha viszont a tudásra hajtasz és tele akarod pakolni minden gagyi programmal, akkor viszont az erősebbet ajánlom, az U-t....:) (Bár én az U-ról nem sok jót hallottam...az egyik ismerősöm 1 hét múlva küldette is vissza szervízbe, csak röpke 3 v. 4 elég komoly hibája is volt...)
Az gáz. A családban és az ismerősei körében nem is egy van, mindenki imádja. Soha, semmi bajuk nem volt vele eddig. (Egyébként van, vagy 5 darab biztos.)
Szóval az valószínűleg egy ipari hulladék, vagy kínai, amit az ismerősöd kaparintott meg. Előfordul, hogy valóban Sony, bár akkor nem tudom, hogy hogyan ment át a teszteken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!