LG Nexus 4 vagy HTC 8X?
8X-et tervezek venni én is az elkövetkezendő hetek valamelyikében... Nexus-szériából a 7-est ismerem, olyan tabletem van, bár azt az Asus gyártotta, így nem nagyon illik össze a kettő. A HTC 8X is sokáig támogatott lesz szoftveresen, ugyanis, ha jól tudom, akkor ez a WP8 referenciamodellje. Évekig használtam (és használok) telefonon Androidot, de így, hogy lett Nexus 7-em is, tulajdonképpen számomra feleslegessé vált az Androidos telefon által nyújtott előnyök. (Itt elsősorban a játékokra gondolok, most már mindent a jóval erősebb hardverú Nexusomon csinálok) Számomra most a megbízhatóság, stabilitás (ami azért az Androidról nem minden esetben mondható el) és az alap mobilfunkciók ellátása lenne, egy kis apró fűszerrel, és én pont ezért szerettem bele a WP8-ba. :)
+1 HTC 8X.
Nexus 4.
Beszélhetünk a hardverről, de felesleges, hisz a sokkal gyengébb 8X is nagyon erős, és évekig nem kell vele cserén gondolkozni, szóval csak a szoftver, az "élmény" és ilyen dolgok a fontosak. Szoftveres szempontból Nexus 4 és az Android a jobb. Sorolhatnám, hogy mibe, de annyira nem érdekel, hogy más milyen telefont fog venni, hogy én ez miatt oldalakat írjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!