Peti6544 kérdése:
Ell lopták az iphone 5met hogyan tudnám megtalálni?
Figyelt kérdés
le is volt merülve ugyhogy a find my iphone all nem tudtam megtalálni mert offline ba vann az IMEI számmal nem lehet valahogy megtalálni?2013. máj. 27. 12:40
11/14 anonim válasza:
Rosszul tudod. Akármilyen gépre rádugva lehet restoreolni minden tovabbi nelkul. Csak mint írtam ha nem azon csinálod amin utoljára volt szinkronizálva akkor elveszik a rajta levő adat.
Forrás: [link]
12/14 reptoid válasza:
Esküszöm erről beszélek, hogy recovery módba kell tenni, anélkül nem megy a restore. :)
És szerintem ez egy jött-ment utcai tolvajnak nem biztos, hogy eszébe jut. Az viszont azért meglep, hogy (szerintem egy tervezési hiba) ez ki van oda is írva.
13/14 anonim válasza:
irjál steve jobsnak a mennybe és majd küld angyalokat akik visszaszerzik neked....
kiváncsi lennék 10-es skálán mennyire menőztél vele, hogy ellopták töled...mert öszintén szolva: MEG-ÉR-DEM-LED!
14/14 anonim válasza:
Sajnos ki tudják játszani.Mivel olyan helyen dolgozom ahol kivannak téve tabletek,telefonok;eköszeretettel lekódolják.Az esetek 80%-ban lehet factorizni.Egy ni nap,hogy jártam?Fogászaton találtam egy Xpeeiat.Minta belépés volt rajta.Resetelni lehet;de nem tettem.Fél órán belül hívtak és találkoztunk is.Találkozókor:"Úristen!Hoztam egy csokit"És megölelt,amiből szeretet áradt.Ez az ölelés mindennél többet ért.Egy ismerős feltette a kérdést"ha te elhagynád visszaadnák.Ez kétes.De a becsületem nem ezt diktálta ès nem így neveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!