Zsuzsanna92 kérdése:
Galaxy minin van 0. facebook-ra lehetőség?
Figyelt kérdés
Galaxy mini okostelefonom van. Az lenne a kérdésem, hogy lehet használni rajta a 0.facebook-ot, wifi és egyéb díjak nélkül? És ha lehet, hogy tudom beállítani?
Köszönöm!
2013. máj. 27. 12:36
1/4 anonim válasza:
Csak akkor tudod a 0.facebook-ot ha T-mobilos vagy!
2/4 A kérdező kommentje:
T-mobilos vagyok. Hogyan tudom beállítani?
2013. máj. 28. 12:56
3/4 TomMunk válasza:
Nem kell rajta semmit beállítani, ha meglévő mobilnet csomagod van. Ha nincs, akkor küldd el az ügyfélszolgálat számára (1430) a +NETSTART szövegű sms-t és kész :) WiFi-t díj nélkül használhatsz bárhol, ahol elérhető :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nincs szükség mobilnetre, engem csak ez a 0. facebook érdekel, hogy válaszolni tudjak üzenetekre, ha nincs wifihálózat elérhető.
2013. júl. 2. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!