Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?...

Milyen telefont vegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy mi lenne a nekem ideális telefon nekem. Az ár nem számít most. Szóval nekem az a lényeg hogy minél több és jobb játékot lehessen rárakni meg lehessen zenét és videót nézni rajta és érintőképernyős legyen pl mint az iphone csak sajnos sok rosszat hallottam róla de kb egy hasonlót szeretnék. Előre is köszönöm a válaszokat.
2009. okt. 4. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
iPhone-ról mit hallottál rosszat? Én 1 hónapja használok egy iPhone 3G-t és semmi baj sincsen vele.
2009. okt. 5. 00:13
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem nézd meg ezt az oldalt: www.telefonguru.hu

itt be lehet állítani kritériumokat,ami alapján szűkítheted a kört,vannak tesztek és még össze is hasonlíthatod a telefonokat!

2009. okt. 5. 00:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem samsung F480-as telóm van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Tavaly novemberben vettem meg és azóta már számtalan esést is túlélt, de semmi baja. Kitűnő készülék, gyönyörű fotókat csinál, nagy a memóriája és 8 gigáig bővíthető is. Az érintő képernyő is szuperül működik.
2009. okt. 5. 11:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Én kb. 3 hónapja vettem meg az LG Arena-nak becézett mobilját. Én abszolút meg vagyok vele elégedve, leszámítva, hogy egyszerkétszer lefagy, és az aksija is max. 2-3 napig bírja, de ha intenzíven használod 1 nap alatt lemerítheted. Ezenfelül ugye zárt op. rendszer [S-Class UI] vagyis nem rakhatsz rá minden szutykot mint egy WM-re. Viszont kezeli a DivX-et, 3" képernyő, 640×800as felbontás és DolbyMobile hangzás :)

Ráadásul ugye 5MP schneider kreuznach optikával készült kamera mellett GPS is van bent, habár a Google Mapsnak köszönhetően internetkapcsolatot igényel.

Az iPhone: infótanárom 3 hete vett iPhone 3GS 32GB-t. Az ezer, hogy jó kis teló, soksok cucc van rá, és ami Apple, az azért Apple. Viszont "csak" 3MP kamera és nem kezeli a DivXet a drága, de van bent vízmérték,digitális iránytű[erről azt olvastam, hogy csal egy párfokot általában]. Szifonról nemtudok nyilatkozni mivel én nem azt használom. Viszont tényleg én ajánlani tudom az LG Arena-t.

2009. okt. 6. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Az előzőből kimaradt: Természetesen az LG Arenaban is van Wi-Fi.
2009. okt. 6. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!