Milyen telefont vegyek? Bővebben lent.
szerintem nézd meg ezt az oldalt: www.telefonguru.hu
itt be lehet állítani kritériumokat,ami alapján szűkítheted a kört,vannak tesztek és még össze is hasonlíthatod a telefonokat!
Én kb. 3 hónapja vettem meg az LG Arena-nak becézett mobilját. Én abszolút meg vagyok vele elégedve, leszámítva, hogy egyszerkétszer lefagy, és az aksija is max. 2-3 napig bírja, de ha intenzíven használod 1 nap alatt lemerítheted. Ezenfelül ugye zárt op. rendszer [S-Class UI] vagyis nem rakhatsz rá minden szutykot mint egy WM-re. Viszont kezeli a DivX-et, 3" képernyő, 640×800as felbontás és DolbyMobile hangzás :)
Ráadásul ugye 5MP schneider kreuznach optikával készült kamera mellett GPS is van bent, habár a Google Mapsnak köszönhetően internetkapcsolatot igényel.
Az iPhone: infótanárom 3 hete vett iPhone 3GS 32GB-t. Az ezer, hogy jó kis teló, soksok cucc van rá, és ami Apple, az azért Apple. Viszont "csak" 3MP kamera és nem kezeli a DivXet a drága, de van bent vízmérték,digitális iránytű[erről azt olvastam, hogy csal egy párfokot általában]. Szifonról nemtudok nyilatkozni mivel én nem azt használom. Viszont tényleg én ajánlani tudom az LG Arena-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!