PatricoKiss kérdése:
Vettem egy T-Mobiel-os kártyás telefont, és azt mondták, hogy akármikor feltöltöm, akkor automatikusan 1000Ft-ot levonnak, és lesz a telefonomon 100Mb NET! 1 hete feltöltöttem, és nincs rajta internet, pedig már 100x is kikapcsoltam! Szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 23:22
1/11 anonim válasza:
Menjél be szépen a T-mobilba és reklamálj hogy vagy ne vonjanak le, vagy tegyenek rá netet. Lehet nem lett rajta aktiválva akkor az ingyenes számukon is érdeklődhetsz.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséged!
Egyébként úgy van, hogy amikor feltöltöm, akkor automatikusan le kéne vonniuk az 1000Ft-ot és lennie kéne internetnek...de semmi!
Mindenképp bemegyek, csak jó lett volna hétvégén már használni a mobilinternetet!:)
2013. máj. 25. 23:53
3/11 anonim válasza:
A t-mobile apn be van állítva azon a telefonon?
4/11 A kérdező kommentje:
Hol találom?
Nokia telefonom van
2013. máj. 26. 00:00
5/11 anonim válasza:
Azon kívül, hogy nokia?
Valami tipus?
7/11 anonim válasza:
1430
Nullás gomb ügyintéző kapcsolása.
SMS-ben elküldik a beállításokat.
8/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam,de nullás nem volt..
2013. máj. 26. 13:38
9/11 anonim válasza:
Mondjuk sikerült 30 ezerért az egyik legxarabb telót megvenned...
Jobban jártál volna bármelyik androidos telóval, hasonló árban...
10/11 A kérdező kommentje:
2 éve vettem, akkor még tökjónak számított... na mindegy, köszönöm a segítséged!!
2013. máj. 26. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!