Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Blackberry vagy Samsung?

Blackberry vagy Samsung?

Figyelt kérdés

Blackberry legújabb Ztízesét vagy a Samsung Galaxy Note II-t válasszam? Melyik a jobb? Miért?

14/L

2013. máj. 25. 19:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Te azért nem vetetnél a kérdezővel Samsungot, mert mindenki azt vesz, addig oké, de te minek örülnél, ha Z10-et venne a kérdező? Miben lesz jobb az életed, ha ő Z10-et vesz?

Gondolom, hogy ezt az utolsó hozzászólást nem gondoltad komolyan. Kit érdekelnek azok a vacak, kukába való játékok?

Én, ha veszek valamit, akkor olyat veszek, amelynek a tudása tökéletesen megfelel a legjobbakéval, és most mondjuk hiába jó a Z10 hardverileg, ha szoftveresen nincs támogatva. Nekem is bejön a Z10, de ha mondjuk futnának rajta a Google Play-es appok, akkor elgondolkoznék a cserén. Az Apple-nek bejött a saját rendszer, de nem mindenkinek jön be. A Samsung is próbálkozott a Badával, és láthatod, hogy mi lett belőle. A játékoknál pedig a rendes 3d-s játékokra gondolok, tudod, ami 1000-2000ft általában, mert azok minőségi játékok. Igazából mostanában nem is játszom nagyon.. Lehet kinőttem belőle.. :D

2013. máj. 26. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Én szó szerint azt írtam, hogy én jobban örülnék egy Z10-nek. Oké írtam, hogy ne Samsungot vegyen, de más androidos telefon is létezik...ízlés kérdése
2013. máj. 26. 15:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Igazából én az akkuidő miatt vettem meg a telefont, mert előtte sokan írták, hogy jó benne, és tényleg. 6óra kijelzőidő azért szerintem korrekt.
2013. máj. 26. 16:44
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!
2013. máj. 31. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!