Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom lementeni android...

Hogyan tudom lementeni android operacios rendszerrol az smseket?

Figyelt kérdés
szoftvert szeretnek frissiteni android 4.1.2 ujra kell tegyem mert ha nem is piszkalom lemerul 50% ol 0%-ra...7 ora alatt..s nem hagytam bent semmit...szmaitogepre milyen mappat kell tehat bemasoljak hogy megmaradjanak az smseim?

2013. máj. 24. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Playről szedd le az sms backup-ot, azzal le tudod menteni az sd-re az smseket, onnan meg akár a gépre is.
2013. máj. 24. 14:07
 2/4 A kérdező kommentje:
de ugy hogy majd az uj rendszerbe be is masoljam oket s rendesen fogom latni?mintha nem is lett volna ra teve uj szoftver?
2013. máj. 24. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elég volna újrakalibrálni az akksit. Ez gyakorlatilag egy:

rm /data/system/batterystats.bin

amit vagy megtehetsz magad egy terminálban egy su parancs kiadása után, ha rootolt a telefon, vagy (szintén rootolt telóra) letölthetsz kismillió appot, ami csak ezt tudja, vagy ezt is (általában ami hosszabb üzemidőt próbál elérni, az tudja ezt is, alap), vagy egy custom recovery menüből a megfelelő funkcióval törlöd (ehhez nem kell rootolni, viszont általában a gyári recovery menü lecserélése kis utánaolvasást igényel, típustól függően)

A batterystats fájl törlésére akkor kerüljön sor, amikor marha rég lógsz a töltőn fullra töltve. A törlést követően bármikor húzd le a töltőről, és merítsd 20% alá (egyesek azt javasolják, hogy kikapcsolásig, de elég a 20, jelentéktelen különbség lesz pontosságban, és eléggé igénybe tudja venni az akkut egy kiadós mélymerítés... Mindenesetre a 20% alá merítés egy-kéthavonta még jót is tesz állítólag). Utána tedd fel töltőre ismét egy jó hosszú időre, optimális esetben egész éjszakára.

2013. máj. 29. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:
SMS, híváslista, ilyesmi backupra én a Backup Your Mobile nevű appot használom, mindig sikerrel GB-ICS-JB közt hosszába-keresztbe mentegetve-visszaállítgatva.
2013. máj. 29. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!