Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell iPhone 5re zenét...

Hogy kell iPhone 5re zenét tenni/tölteni?

Figyelt kérdés
Eredetiről van szó,nemklónról. Van rajta Appstore és iTunes, de az Itunes az fizetős. küldeni nem lehet rá más telóról cska iphoneról, az meg egy ismerősömnek sincsen. hogy kell akkor vagy honnan zenéket letölteni rá? Legyszi, akinek van/volt az segítsen:) köszii
2013. máj. 22. 19:48
 1/9 reptoid ***** válasza:
A számítógépre letölthető ingyenes iTunes nevű zenelejátszó segítségével.
2013. máj. 22. 19:49
 2/9 A kérdező kommentje:
de amikor rádugom az usb-t a gépre csak a fényképeket jeleníti meg meg azokat mutatja. húzzam bele abba a zenéket és majd magától a helyére teszi? (régi telómmal bevált, Lg volt)
2013. máj. 22. 19:57
 3/9 reptoid ***** válasza:
Töltsd le, ha nincs, és indítsd el az iTunes nevű programot a számítógépen!
2013. máj. 22. 21:11
 4/9 reptoid ***** válasza:
Egyébként pedig indítsd el a telefonon a Safarit, a könyvjelzők között lesz olyan legalul, hogy iPhone útmutató. Bogarászd végig.
2013. máj. 22. 21:14
 5/9 A kérdező kommentje:
bogarásszon a halál... nem azért irtam ide... odáig megvok, hogy itunes letöltve és benne vannak a zenék, hogy teszem át őket iphoneba?
2013. máj. 22. 21:47
 6/9 anonim válasza:
56%
Az ilyen embernek minek iphone 5? Ketszazezres telefon es meg hasznalni sem tudod,alap dolgot nem tudsz rajta megcsinalni mint itunesrol zenet rakni....mikor meg valaki segiteni akar akkor 'bogarasszon a halal..' hat akkor tudod ki fog neked segiteni, senki. Hulye bunko
2013. máj. 23. 10:02
 7/9 A kérdező kommentje:
a hülye bunkó az te vagy. azért írok egy kérdezős oldalra, hogy adjon valaki választ. bocs, nem tehetek róla, hogy kaptam egy ilyen telefont... bocsássa meg a világ, hogy nem vagyok ilyen betegagyú gyík, aki egy 2 órája kézbe kapott telefonról máris mindent tud... asszem erre van ez az oldal, nem arra, hogy valami szuper-okos véleményét hallgassam, mert ezzel nem válaszoltál a kérdésemre. lehet innen húzni, köszi, puszi
2013. máj. 27. 01:18
 8/9 anonim válasza:
Sejtettem hogy nemfog elerni az agyadig a problema..Nem az a gond hogy ilyen telefonod van, sot az sem baj hogy nem tudod rogton kezelni... Hanem hogy flegma valaszt adtal az egyik valaszolonak, holott egy tok jo otletet adott.. De meg mi kerunk elnezest
2013. máj. 27. 22:29
 9/9 tobi89 válasza:
sziasztok :) Van egy iphone 5c és én is letöltöttem az itunes hogyan kell tovább???
2016. márc. 5. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!