Mi a véleményetek az LG Optimus L9-ről?
Szeretnék egy nagy-kijelzős telefont venni lehetőleg olcsón.
Két kérdést szeretnék a telefonnal kapcsolatban feltenni.
-Mi a véleményetek róla(megéri-e, ha van akkor tapasztalatok , mennyire alkalmas játékra stb.)?
-Fog-e még esni az ára valamennyit?
A telefon gyönyörű, a nagy kijelző, az alakja, viszont ezt képeken nem lehet látni, nekem lassan másfél hete van L9-em,
nagyon megvagyok vele elégedve, nos a játékok nem akadnak rajta ebben biztos lehetsz, egyenlőre semmi sem akadt rajta. (pl.: Need For speed Most wanted)Viszont ha ilyen telefont veszel, fontos hogy NE Frissítsd rajta a gyári androidot! Én mióta frissítettem, akad sajna egy picit, még ha a kezdőképernyők között is lapozgatok. :( az áráról nem tudok mondani semmit, én 70.000 ért vettem Ausztriában.
Sok sikert a telefonodhoz! Ajánlom!
(tokot érdemes hozzá venni)
Még annyi hogy a kamerája sajna nagyon sötét igaz FHD videó felvétele van, ami jó is de a kamerája sajna nem jó.
Az aksi idejét se mondhatnám valami jónak. Aktív használat mellet (játék) 3-4 óra, néha kevesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!