Ha nem az új árán veszed akkor megéri. Még mindig jó telefon.
2013. máj. 22. 11:46
2/11 dirtboy válasza:
középkategóriás,sok mindenbe le van maradva kicsit de a lényeg hogy neked megfelel e.
2013. máj. 22. 11:49
3/11 anonim válasza:
Miben van lemaradva? Mi nem megy el rajta? Még a manapság mejelenő nem csúcs ketegóriás telőkkal is felveszi a versenyt.
2013. máj. 22. 11:51
4/11 A kérdező kommentje:
Olyan 70-80 ért vesztegetik manapság.
Újjonnan.
Csak úgy vennék telefont.
De melyik más készülék van ami jó, erős, elvisz mindent, és manapság is megállja a helyét ennyi pénzért?
2013. máj. 22. 11:51
5/11 dirtboy válasza:
pl a processzora kevesebb mhz-en ketyeg /a középkategóriások is már 1500nál járnak van amelyik 1700nál/
kijelző felbontása elég gyengus /más középkategóriásé már hd/
ezekre gondoltam
2013. máj. 22. 11:54
6/11 anonim válasza:
Több, mint 1 éve használom és maximálisan meg vagyok vele elégedve!
Nem cserélném le semmi másra. Nem vagyok az a telefonb**i, hogy megjelenés után feltétlen kell pl az S4-es. Pláne nem annyi pénzért :(
Max egy pár év múlva (teljesen behal), akkor veszek helyette egy S3-at vagy S4-et!
2013. máj. 22. 11:57
7/11 anonim válasza:
Én totálisan vennék Galaxy S2-őt. Baromi jó teló mai napig.
2013. máj. 22. 12:08
8/11 anonim válasza:
nagyon jó kis telo most is, én dongolkodtam akkor rajta hogy S2 t vagy s advance-t vegyek, advance-t vettem, mert ugyan azt tudja, és egy kicsit olcsóbb is. nekem az advance jó, ami ugyan az mint az S2 tehát jó telefon!
2013. máj. 22. 12:29
9/11 anonim válasza:
dirtboy ha hardver *uzi vagy akkor nincs miről beszélnünk. Az s2 a mai napig ki tud szolgálni minden igényt.
2013. máj. 22. 12:30
10/11 dirtboy válasza:
és ki fa sz mondta hogy nem,ne kötekedjél már baz d meg
tényeket írtam le pár dologban el van maradva de nem írtam sem azt hogy sz ar telefon sem azt hogy nem futnak rajta dolgok akkor meg mi bajod van,unatkozol?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!