Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tüntethetem el a facebook...

Hogy tüntethetem el a facebook azonosítókat a telefonkönyvből (galaxy s3)?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

galaxy s3 telefonom van és mióta letöltöttem rá a facebook alkalmazást a telefon névjegyzékébe belekerültek a facebook ismerőseim nevei. Meg tudnátok mondani hogyan tudnám beállítani, hogy a face ismerőseim ne, csak a telefonkönyvben szereplő emberek listája jelenjen meg a névjegyzékben?

2013. máj. 21. 21:57
 1/3 Krisz8627 válasza:
Jelentkezz ki a faceról, majd mikor újra be fogsz akarni jelentkezni akkor elvileg kérni fogja tőled az alkalmazás, hogy akarod-e szinkronizálni a telóddal a faces dolgokat (névjegyzék, naptár események, stb...). Akkor azt kéne választanod, hogy ne szinkronizálja és így a telós névjegyzékedből el fognak tűnni a faces ismerőseid nevei. Fontos, hogy ne csak simán kilépj a faceról, hanem jelentkezz ki, mert enélkül nem fogok tudni kiválasztani a köv bejelentkezésnél, hogy ne szinkronizálja amit nem akarsz. :)
2013. máj. 23. 16:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Krisz8627 köszi szépen a segítséget, igazad volt, mikor először bejelentkeztem facebook alkalmazásra nem olvastam el azt a szinkronizálós dolgot csak továbbnyomtam..

Köszi szépen még egyszer ;)

2013. máj. 25. 16:34
 3/3 anonim válasza:
krisz te egy isten vagy!!!?)
2016. ápr. 3. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!