Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet sony ericsson...

Hogyan lehet sony ericsson w395-re témákat feltenni?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek
2009. okt. 3. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

1. Kiválasztod a telefonod és letöltöd innen: [link]

2. Bluetooth-on, vagy a telefonhoz kapott adatkábellel átrakod a telefonra

3. Megiszol egy üveg sört a nehéz munka után.

2009. okt. 3. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem is ilyen telefonom van, de szerintem nem lehet rátenni :/
2009. okt. 3. 18:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de az első írónak mondom hogy a telefonban csak a beállításoknál lehet témát válltani:/ Külön a fájlkezelőben nincs olyan hogy Témák. És másik telefonról se fogadja el a témákat.:/
2009. okt. 4. 10:31
 4/8 anonim válasza:
en is pont igy vagyok vele. neked sikerult megcsinalni?
2009. okt. 5. 12:17
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem sajnos:/ A volt osztálytársamnak is ilyen telefonja van de ők meg is kérdezték a boltba és nem lehet rá tenni:/

De szerintem megleszünk nélküle is:D Tök jó az a telefon:D

puszi:)

2009. okt. 5. 15:10
 6/8 anonim válasza:

Helo James Vagyok .

Gondoltam megirok egy pár dolgot hátha ez segit valakinek . nekem is Sony ericsson w395 telom van , és én se birok rá témát tenni pedig van egy jópár és szokás szerint se gépröl se bluetoothon se telorol netröl nem engedi mert ismeretlen .

És hát elképzelhetö hogy van megoldás mert a haverom akitöl vettem , mondta hogy tett rá témát méghozzá úgy hogy felment teloval a google ra és beirta hogy sony ericsson témák és ráment valamire és leszedte neki ugyanez a telefon ami nekem semmit se csinál , és betette neki a beállitásoknál a témákba és be is állitotta és a menü is meg minden jo lett csak aztán kellet csinálnia egy gyári beállitást és elszált ez a téma és aztán meg már az enyém lett .

Szóval nem értem

meg azt se hogy minek kellett a sony nak a sagem hogy megcsinálja ezt a telot mert lényegében csak elb*szták , de amint sikerül témát tennem rá leirom ide hogy hogyan honnan és mit . szoval most ennyi de lényeg az hogy haverom rakott rá és máshol is olvastam hogy tettek rá .

2010. jan. 31. 21:14
 7/8 A kérdező kommentje:

Jaj azt megköszönnöm:D

Köszi h segítesz:)

2010. febr. 1. 21:10
 8/8 anonim válasza:

Helló James!:D

És azt meg tudnád mondani h mennyibe kerül ha felmegyek a netre témát letölteni?? Vagy ha valaki tudja kérem szóljon..:D:)Előre is Köszönöm..:D

2010. júl. 2. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!