Hogyan lehet sony ericsson w395-re témákat feltenni?
1. Kiválasztod a telefonod és letöltöd innen: [link]
2. Bluetooth-on, vagy a telefonhoz kapott adatkábellel átrakod a telefonra
3. Megiszol egy üveg sört a nehéz munka után.
Nem sajnos:/ A volt osztálytársamnak is ilyen telefonja van de ők meg is kérdezték a boltba és nem lehet rá tenni:/
De szerintem megleszünk nélküle is:D Tök jó az a telefon:D
puszi:)
Helo James Vagyok .
Gondoltam megirok egy pár dolgot hátha ez segit valakinek . nekem is Sony ericsson w395 telom van , és én se birok rá témát tenni pedig van egy jópár és szokás szerint se gépröl se bluetoothon se telorol netröl nem engedi mert ismeretlen .
És hát elképzelhetö hogy van megoldás mert a haverom akitöl vettem , mondta hogy tett rá témát méghozzá úgy hogy felment teloval a google ra és beirta hogy sony ericsson témák és ráment valamire és leszedte neki ugyanez a telefon ami nekem semmit se csinál , és betette neki a beállitásoknál a témákba és be is állitotta és a menü is meg minden jo lett csak aztán kellet csinálnia egy gyári beállitást és elszált ez a téma és aztán meg már az enyém lett .
Szóval nem értem
meg azt se hogy minek kellett a sony nak a sagem hogy megcsinálja ezt a telot mert lényegében csak elb*szták , de amint sikerül témát tennem rá leirom ide hogy hogyan honnan és mit . szoval most ennyi de lényeg az hogy haverom rakott rá és máshol is olvastam hogy tettek rá .
Jaj azt megköszönnöm:D
Köszi h segítesz:)
Helló James!:D
És azt meg tudnád mondani h mennyibe kerül ha felmegyek a netre témát letölteni?? Vagy ha valaki tudja kérem szóljon..:D:)Előre is Köszönöm..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!