Árához képest (max30. 000ft) jó okos telefon, értékelhető kamerával?
Figyelt kérdés
A ZTE Blade III-on gondolkoztam, de valami kicsivel olcsóbb kéne, aminek még használható kamerája van és wifi. Felvetettem még a S. Galaxy Ace-t, vagy a Sony Xperia Tipot, Galaxy Minit...de nem tudom mi érné meg, mert nincs sok pénzem, de rossz teló sem kell :/2013. máj. 20. 22:05
11/13 Osynho válasza:
Rendeltem már tabletet a pandawill-től, tudom hogy működnek ezek a dolgok. De szerintem te sem garantálhatod neki, hogy nem fogják kinyitni a dobozt... :P
A másik dolog, hogy a 118 dollár durván 26 ezer Ft. Szolgáltatónál meg 23-25ezerért megkapni, rendes hivatalos, Magyarországon érvényesíthető garanciával. Szerintem így már annyira nem érdemes Kínából rendelni. Legalább is én, nyugodtabb lennék, ha a telefonra (amit minden nap cipelek, folyamatosan használok, stb) lenne épkézláb jótállás.
12/13 anonim válasza:
Szerintem megéri a ZTE Blade 3. A telenorban 34990 Ft-ért kapható, ha feltöltő kártyásan veszed (így nem részletekbe, hanem egyben fizeted ki és annyit töltesz fel rá pénzt, amennyit akarsz, különböző percdíjakkal is lehet). Megéri még a 30000-hez hozzáadnod 5000-et. De ha nem akarsz a mobilra ennél többet költeni, akkor tudom ajánlani a lentiek közül a Samsung Galaxy Ace-t, mert tesómnak olyan van és 1,5 év után is ugyanolyan jól működik. Mondjuk ez nem éppen a legújabb modell. :/ Samsung Galaxy Mini-t viszont ne vegyél, mert ez már nagyon lecseng és a barátnőmnek ilyenje van és akadoznak rajta az alkalmazások. Esetleg akkor inkább a Samsung Galaxy Mini 2-t javasolnám, mert az benne van a 30000-es keretben, de újabb, mint a Galaxy Mini.
13/13 anonim válasza:
Esetleg Sony Ericsson Tipo? Én azt veszek majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!