Mi baja lehet a telefonomnak?
Remélem
Bár én otthon vagyok, és itt még sosem volt ilyen:(
A szolgáltatód központját sem tudod róla felhívni?
Nem felejtetted el a számládat befizetni? Újonnan vetted a telefont boltban, vagy használtan? Ha használtan, akkor nem lehet, hogy lopott és letiltották, akkor is hasonlóan viselkedik a telefon.
Először csinálnék egy ki/be kapcsolást kártya ki/be vétellel, és ha nem változik a helyzet, akkor mennék a szolgáltatómhoz.
A ki-be kapcsolást már csináltam.
A számla tényleg nincs befizetve, de akkor előtte csak szóltak volna, mielőtt megszüntetik, nem?
10:01 vagyok.
Én a t-mobile-nál úgy jártam, hogy csupán 3 nappal csúsztam el, és szó nélkül lekorlátozták a kimenő hívásokat. Egy ismerősöm 2 héttel csúszott el, neki arra már a bejövőket is letiltották. Egyik esetben sem szóltak.
Melyik szolgáltatónál vagy?
a Pannonnál vagyok
a kimenő korlátozásnál szóltak, de most nem
közben anyuval gondolkoztunk, hogy valószínűleg most telt le a 2 éves hűségnyilatkozat. De erről nem küldenek értesítést vagy valami? Vagy, hogy akarunk-e hosszabbítani?
A hűségidő lejártát Te nem veszed észre egyik szolgáltatónál sem. Minden megy tovább. Itt valami más lesz a gond.
Nem tudod őket felhívni telefonon? Egy ügyfélszolgálatot, ahogy azt már korábban is írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!