Lenne egy olyan problémám hogy, van egy Galaxy y -om és véletlen CWM mode-ban csináltam egy system formatot és most csak annyit csinál hogy bekapcsolom és csak a logó jön be semmi más. Valaki?
Szerintem nem az USB hibakereséssel lehetett a gond, hanem, hogy kitörölted a rendszert, mert ha jól tudom, akkor nem Wipe-oltál, és így szerintem az törlődött. Custom CWM volt gondolom rajta. A Recovery bejön? Esetleg az ODIN mód?
Ha tettél már fel romot, akkor nincs gond. Ha nem, akkor utána kell olvasnod.
Az XDA developers oldalán keress 1 nekedvaló romot, vagy ha gyárit akarsz feltenni, akkor a sammobile.com-ról tölts le 1-et(rákattolsz a firmwares-fülre és utána lentebb lesz 1 kereső, be kell írni a telefonod típusát, és kiadja a rávaló romokat, be kell loginolni és utána letöltheted. Aztán odinból gépen felteszed, csak olvass utána alaposan). Leírtam a fontosabb dolgokat így is. A mobilarena.hu fórumán a telefonodról gondolom lesz 1 topic, ahol akár 1. hozzászólást is olvashatsz, csak tudni kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!