Szerintetek meddig lesz iPhone? Hányadik gen lesz az utolsó?
Én azt remélem, hogy egyszer eljutunk oda, hogy a mobiltelefonban is lehessen belsőt cserélni(itt gondolok a ramra, procira, stb). Mivel akkor csak nagyon ritkán kéne újítani, és akkor nem kellene ennyit költeni új készülékre.
De szerintem ez csak 1 álom marad.. :D Habár Androidos készülékekből nagyon sok fajta van, és valamilyen szinten hasonlít is a PC-re szvsz.
A kérdésre válaszolva:
ameddig bejön nekik az üzlet. Van 1 főbb vásárlókörük, akik évente újítanak, és nem érdekli őket, hogy mit tud.. Azok hűek maradnak. Előre senki nem tudja meghatározni. A végén az lenne a vicc, ha az Apple kiadná az iOS-t, mint szabadon terjeszthető és fejleszthető rendszert valamennyi pénz fejében. De már megint elkalandoztam.. :D
Telefonokba/tabletekbe ilyen kis áramkörök vannak: [link]
Ezeket meg nem lehet cserélni, mármint oké, ki lehet forrasztani, meg vissza, de már kiforrasztani sem olyan könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!