Iphone 4gs 16gb megeri? Igaz, hogy Iphonera mindent csak penzert lehet rakni (zenek jatekok)?
Figyelt kérdés
Nekem boven eleg lenne a 16gb. Velemenyt legyszi akinek van Iphoneja. Elonyok hatranyok?2013. máj. 19. 13:07
1/5 anonim válasza:
dehogy igaz... és megéri. de előbb ovlass utána a dolgoknak ha ennyire nem értesz hozzá.
2/5 anonim válasza:
Először is nincs iPhone 4GS csak iPhone 4 és iPhone 4S.
Természetesen iPhone-ra is van egy csomó ingyenes játék, alkalmazás és zenét is tudsz rá rakni ingyen.
Nem rossz telefon de ha nekem lenne ennyi pénzem telefonra akkor inkább már valami Androidos csúcstelefont vennék.
3/5 anonim válasza:
Megérni nem éri meg, hisz újonnan 130k-nál is drágább, ennél olcsóbban kapsz Nexus 4-et, tehát túlárazott, de ha ettől eltekintünk nem rossz telefon.
Az meg hülyeség, hogy minden csak fizetős, elég sok az ingyenes tartalom is. Természetesen a komolyabb játékok, programok fizetősek, de az Androidon is.
4/5 A kérdező kommentje:
2. valaszado: androidos csucstelefonra tudsz peldat mondani? koszi elore is.
2013. máj. 19. 15:21
5/5 anonim válasza:
Bár én nem a 2. válaszoló vagyok, hanem a 3., de megint csak azt tudom ajánlani, amit az előző válaszomban is: Nexus 4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!