Mit gondoltok a Tesco Mobile Kedvenc3 tarifájáról?
Figyelt kérdés
3 számot havi 2000 Ft-ért 600 percig ingyen lehet hivni.
Megéri ezt választani?
Ez a nagy akció egy segélykiáltás lenne a Tesco Mobil-tól, mert kevés az ügyfelük?
2013. máj. 19. 11:26
1/4 anonim válasza:
Most nem azért, de én hagynám a Tesco meg a többi ilyen al mobilszolgáltatót.
Mindegyik ilyen kicsi a nagyobb szolgáltató hálózatát használja a Tesco például a vodafonét ami nem rossz de ha olyan helyen vagy hegyek közt, vagy a határmenti kis falvakban akkor b@szhatod.
2013. máj. 19. 11:32
2/4 anonim válasza:
Miért lenne segélykiáltás? Szerinted az normális, ha egy mobilszolgáltatónak egy, azaz 1 darab tarifacsomagja van (ami ugye eddig a Dupla volt)? Az, hogy bővítik a szolgáltatásaikat, egyrészt követelmény, ha fenn akarnak maradni, másrészt épp azt jelzi, hogy jó úton haladnak.
A Kedvenc 3 egyébként annak jó, aki 2-3 számon kívül nem nagyon hív mást (vannak ilyenek). Bár ha megnézzük, a többi számot is 45 Ft-os percdíjért hívhatod, míg a Vodafone új tarifacsomagjainál mindegyik perc és SMS-díja 46,5 forint egységesen...
2013. júl. 1. 17:32
3/4 anonim válasza:
Én eddig a telenornál voltam avval a jelszóval,hogy "de jó lesz a családi csomag". Férjem kifizette az első havidíjat plusz a családi csomagot. Oké. Aztán jött a számla,hogy telefonáltam abba a hónapba 2ezret. Oké. Utána való hónapban jött a 8ezres. Kifizettük,hogy oké a családival(ami csak köztem és a férjem között volt) meg az alapdíj plusz amit beszéltem. Utána jött a 16500as magasforgalmi előlegről az sms. Ekkor már néztem,hogy ez mi holott max 2-3ezret beszéltem. Kértem is,hogy adjanak róla részletes számlát. Hát fizessek s majd a következő hónapi számlával s mivel a számla akkor csak 13ezer ezért amit nem beszélek le a következő 3 napba a számlazárásig majd jóváírják. Jó kifizettem. Direkt senkit se hívtam csak a férjem. Aztán jön a számla össze-vissza írásokkal s,hogy 15ezer a számla viszont áfával 16500. S rajta volt,hogy az ő rohadt smseik amibe benne volt,hogy hol lesz buli s nem is kértem darabja 800 ft volt és komolyan 3ezret beszéltem. Na itt betelt a pohár mentünk is,hogy valami váltás. Közölte a csávó,hogy van ez a limit+net s hozzá lehet családi csomagot. Így fixen csak 3ezret beszélhetek+családi. Mondom oké. Kifizettük a 3ezret+ a családira s még ugye az előfizuból ami maradt. Aztán lement mindkettőnk számlájáról a pénz néztük,hogy mivan közölték,hogy ez számlásnak számít így nincs családi. Mondom akkor írják jóvá. Hát azt nem. Jött a számla,hogy 8ezer. úgy,hogy 3at beszélhettem csak. Ott kivertem a balhét közölték,hogy ez van. Mondom rohadtul nem s amint hívtam az üzletvezetőt ő mondta,hog majd jóváírják. Mondom oké. Közben átmentünk számhordozással a tescohoz. 3ezerrel töltöm fel a számlám 2ezret levon s 3 számmal ingyen beszélek. Nem pedig 1190-ért 1 számmal s kiszámláz 16ezreket holott nem is beszélek annyit.Nekem megéri,mert így tudom mire fizetek s mennyit nem pedig küldik a számlákat amennyiről gondolják.
2013. júl. 24. 09:24
4/4 Zsuzsanna25 válasza:
Nekem is van Tesco mobilom, a három számot ingyenesen hivom. Mást ugyanis arról nem hivok, illetve.. van egy előfizetéses Telenor előfizetésem, ha beszélek, ha nem, 9600 ft körül van a számla. Meggyőződésem, hogy az előfizetéses kártyáknál túlszámláznak, számokat ismételnek stb. Nagyon takarékosan használom most már, sőt feljegyzem azokat a napokat, mikor kimenő hivásaim vannak. kb 6-7 kimenő hivásom van egy hónapban, a mostani számla 6900 ft igy is. Számhordozással átmegyek ezzel a kártyával is a tesco mobilhoz, ott legalább tudom követni a beszélgetéseket 3000 ft feltöltéssel, a havi 1000 ft a 6-7 kimenő hivást fedezi,és legalább nincs előfizetői dij sem. Nagyon csalódott vagyok a Telenort illetően. Soha többet előfizetéses mobil szolgáltatás... követhetetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!