Megéri vízálló telefont venni? (Bővebben)
Azért kérdezem mert egy új telefont szeretnék majd venni , de még nem tudom , hogy vízállót vagy sem. Az érdekelne leginkább , hogy pl. a Sony most ki fog jönni egy IP58-as szabványú telefonnal , amivel már 1,5 méter mélyen lehet víz alatt egy félóráig. És most jön a kérdés: Mi van ha véletlen egy ilyen IP szabványos telefon beázik? Van rá garancia attól függetlenül ha megfelelően használtam mégis hibás volt és beázott? Sokat hallom , hogy terjed Európában is a vízálló telefon , de mégis mindenki bevállalja ezt , hogy ha akár az IP57-es Xperia Z-je beázik akkor annyi?
Egyébként egy kisebb eső azért nem úgy árt neki mint ha víz alatt lenne nem? Csak azért mert az x8-asom szoktam használni szemerkélő esőben , nem szokott baja lenni tőle >:Đ.
Tudom , hogy nem egy reklámra kéne alapozni , de ha csak véletlenül lehetne vízbe ejteni akkor itt pl. miért a víz alatti kamerás képességeit emelik ki az Xperia ZR-nél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!