Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem csinálják meg azt a...

Miért nem csinálják meg azt a mai okos telefonokkal, hogy lehessen hozzájuk billentyűzetet és monitort csatlakoztatni?

Figyelt kérdés
Vagy pl ezekbe az új készülékekbe mint pl az s4, LG Optimus G, Sony Xperia Z stb.. Miért nem raknak projectort? Ha jól tudom már van olyan telefon amelyikbe van. És kb 3 óráig bír vetíteni vele.
2013. máj. 18. 23:51
 1/6 A kérdező kommentje:
3 óra azért elég szép teljesítmény szerintem. És valamelyik nap olvastam, hogy valami forradalmian új akkumulátort fejlesztettek ki, amit pár másodperc alatt fel lehet tölteni és több ezerszeres teljesítmény növekedést produkál.
2013. máj. 18. 23:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Billentyűzetet az összeshez lehet csatlakoztatni, és monitorhoz is hozzá lehet kötni akármelyiket, amin van HDMI kimenet.

És igaz, hogy vannak projektoros telefonok, de a képminőség nem olyan, mint egy projektor, ami csak projektor, és nem telefon meg minden egyben.

2013. máj. 19. 00:00
 3/6 Boda Gergő ***** válasza:
Mert azt B+ számítógépnek hívják. A telefon telefonálásra való. ha számítógép kell akkor vegyél azt. Mert az akku nem bírná szuflával.
2013. máj. 19. 00:06
 4/6 A kérdező kommentje:
A monitor összeköttetést értem HDMI-vel. De a billentyűzetet hogy kötik össze a telóval? Bluetooth-al vagy valami mással?
2013. máj. 19. 00:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Egért is lehet csatlakoztatni telefonhoz?
2013. máj. 19. 00:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet bluetooton és OTG-n keresztül is.
2013. máj. 19. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!