LG KP500. Vélemények, tapasztalatok a telóról?
Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 17:51
12/17 anonim válasza:
Nem tudok rá panaszt modnani...egyáltalán nem lsaau és nagyon hangos!
13/17 anonim válasza:
lassú és sokszor nehézkes! A hangerősséggel még eddig nem volt problémám.
14/17 anonim válasza:
Nekem pár napja van egy LG KP500-om, és van benne egy 256-os memóriakártya, amin van pár zenei album. Amikor pedig a zenelejátszóban léptetem a zenéket, újraindul a telefon és kéri a pin kódot. Visszavittem a boltba , ott azt mondták hogy formázni kell a kártyát. Megcsináltam de ugyan azt csinálja. Vajon mi lehet a baja?
16/17 anonim válasza:
Ennek az LG kp 500nak semmi extra hátránya nincs csak 1 az akkumlátor kb 1 hétig birja és ha elkezded egyfojtába nyomogni 4-5 óra és lemerül.
Ha hasonló telefon kell Samsung s5230-at ajánlom kicsivel 3000-ft vel drágább de jobban megéri
17/17 anonim válasza:
Nekem bevált, nincs semmi bajom a készülékkel.
Nem lassú, jól szól, igaz nem egy akkubajnok, de arra, amire nekem kell BŐVEN ELÉG.
Kár összehasonlítani bármely felsőbb kategóriájú készülékkel, mint például a Sony Ericssonnal.
A két cég közötti mobil tapasztalat azért teljesen más.
Ennyi pénzért ez a telefon bőven túl éri az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!