Mit tegyek? A nokia x7 telefonomon ép videókat kerestem a youtube-on és egyszer csak lefagyott és nem readállt semmire. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kivettem a simkártyát attól mindig újra indul de semmi ... azóta is világít, ez az egész kb fél órája történt. Az aksiját nem tudom hogy kell kivenni légyszi segítsetek2013. máj. 17. 03:15
1/5 anonim válasza:
Ha az adataid el vannak mentve akkor megpróbálhasz egy hard resetet.
Ha lefagyott akkor a bekapcsoló gombot 8 mp-ig nyomd be, ha meg teljes hard resetet akarsz akkor, Hangerő le menü és kamera gombokat nyomd meg + kapcsold be. Ez töröl mindent a telefonról. Ha nem megy akkor zöld gomb + piros + bekapcsoló gomb.
Vagy *#7370# kós 12345
De előbb ments mindent! Névjegyeket üzenetek stb. !!
2/5 A kérdező kommentje:
semmire nem reagál... nyomom akár fél percen keresztül a bekapcsóló gombot semmit sem csinál csak világít ugyan úgy youtube-on voltam és ugyan az a youtube ablak van a képernyőn próbáltam a kamera gombot is meg a hangerőt ahogy mondtad de semmi... valami más megoldást nem tudnál?
2013. máj. 17. 03:31
3/5 anonim válasza:
előbb-utóbb lemerül.
https://www.youtube.com/watch?v=wBAx0YgMIZg
nem tudok mást. Hard reset, de csak ha lemerült és utána feltöltötted teljesen ! Akkor próbáld meg a billentyű kombót.
4/5 A kérdező kommentje:
és azt a kódot hová üssem majd be?
2013. máj. 17. 03:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!