Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android ICS -n hogy lehet...

Android ICS -n hogy lehet letörölni egy kezdőoldalt?

Figyelt kérdés
Túl sok nekem a hat üresen van kettő,jó lenne ha csa négy lenne.
2013. máj. 16. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyárilag sehogy, ha telepítesz egy másik launchert (Nova vagy Apex), ott beállíthatod. Kinézet szinte 100% ugyanaz, teljesítménye is van olyan, mint a gyárinak, csak sokkal személyreszabhatóbb.
2013. máj. 16. 12:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod,felteszek egy launchert.Csak idegesítő mert két éve így használom ,megszoktam már.Ráadásul még csináltam egy üreset ameddig próbálkoztam...
2013. máj. 16. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha tudsz csinálni többet, akkor törölni is kéne tudni. Próbálj meg a kezdőképernyőn kicsinyíteni/kizoomolni/pinch out-olni, és akkor lehet fogsz tudni törölni.

Nem tudom kipróbálni, mert nekem sem gyári launcher van, meg ez minden gyártónál változó.

2013. máj. 16. 17:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen,kicsinyiteni kell két ujjal,és akkor lehet szerkeszteni a kezdőoldalakat.Köszönöm.
2013. máj. 17. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!