Galaxy S2-es telefonom próbáltam rootolni (sárga felkiáltójel)?
Figyelt kérdés
Odinall raktam rá egy Jeboo Kernelt-t (I9100-ast) és sikerült is( ODIN szerint)... A telefon újraindult és 10 perce írja, hogy Samsung Galaxy SII GT-I9100 és alul van egy sárga háromszögben egy közfelkiáltással!De nem akar bekapcsolni...Mit tudok tenni?2013. máj. 15. 19:19
1/5 fazakasmate válasza:
Ha szerencséd van akkor egy szervízben megcsinálják, de nem biztos, sok rá az eséj hogy vehetsz egy újat. Sajna ezek a telefonok nem olyanok mint a számítógépek, hogy van egy cd és ha elszúrtuk akkor telepítjuk ujra amikor akarjuk.
2/5 A kérdező kommentje:
A nem hiszem, hogy ilyen komoly baja lenne...
Download módba be lehet rakni a telefont és ODIN fel is ismeri! Megpróbálok Hivatalos ROM-ot tenni rá...
2013. máj. 15. 19:29
3/5 A kérdező kommentje:
Más vélemény?
2013. máj. 15. 19:31
4/5 anonim válasza:
Rakj rá odinnal egy gyári romot. Az első hozzászólóra meg ügyet se vegyél,mert hülyeségeket irkod.
Ha custom romozni akarsz akkor rootold és rakj rá cwmet,majd abból telepitsd.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi :) De hogy tudom rootolni, mert mint ahogy irtam Jeboo Kernellel nem mukodott!
Telefon adatai:
Android verzio: 4.1.2 (hivatalos Romániai Orange ROM van rajta!)
Alapsav verzio: I9100BVLS4
Build szam,: JZO54K.I9100XWLSM
Nem tudnád elmagyarázni, vagy egy linket kuldeni, hogy hogyan kell rootolni?CM 10.1-et szeretnek rarakni!
2013. máj. 15. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!