LG Optimus G vs LG Nexus 4? És miért?
Lg optimus g alatt az újabbat értem, amelyiken már 13 Mp es kamera van.
Internetezésre és játékokra használnám főleg, de persze szükségem van egyéb dolgokra is, de ez a kettő a fő mérce a 2 között...
Optimus G: LTE, jobb kamera, bővíthetőség, jobb akkumlátor
Nexus 4: hobb kijelző, gorilla glass 2, könnyebb
Innentől a te döntésed! :-)
Hardveresen az összes Optimus G ugyanaz, csak kisebb eltérések vannak (ami a legtöbb embert érintheti az a kamera felbontása, úgy tudom Európában csak 13 megapixeles kapható).
Hardveresen a két telefon ugyanaz, Optimus G-ben jobb a kamera, de a Nexus 4-ben sem olyan rossz, és abban van Photo Sphere, ami nem rossz.
Szoftveresen viszont a Nexus 4 jobb. Stock Android, sosem akad, tovább lesz támogatott, elsőként kapja meg a frissítéseket, stb.
Szóval hardveresen döntetlen, G-nek jobb a kamerája, Nexus 4 meg szoftveresen jobb.
Jobb kijelző a Nexus 4-be? Gyárilag semmiképp, Display Control beállítása után meg olyan döntetlen.
a G-t válaszd szerintem én is így tettem,optimus G fórumon pedig volt nexus 4 tulajok is megerősítik hogy bizony jobban jártak hogy G re váltottak.
a G kamerája egyébként még sokat javulhat a közeljövőben ugyan is az amerikai G sokkal szebb képeket készít és csak szoftveres különbség van az amerikai és az európai közt.
Azért, mert pár ember váltott, még nem jelenti azt, hogy jobb. Hidd el, akiknek tetszik a Nexus 4, azok nem fognak Optimus G fórumon járkálni, és leírni, hogy rohadt jó telefon.
Biztos találnák Nexus 4 fórumokon is mindenféle embereket, akik írnák, hogy XY-ról váltottak, és nem bánták meg.
akkor úgy fogalmazok hogy van pár volt nexus 4 tulaj aki váltott g re és azt írtja hogy jól járt a váltással
ez így nem mondja ki egyértelműen hogy jobb a g a nexustól.
így már oké vagy szeretnél még valamit hozzá fűzni?
Így már oké, csak ezt meg hülyeség leírni, mert pár ember véleménye még semmit sem jelent.
Mindkettő jó telefon, szóval hülyeség lenne bármelyiket is fikázni, de a Nexus termékek mindig kicsit jobbak a többinél.
/csak ezt meg hülyeség leírni, mert pár ember véleménye még semmit sem jelent. /
a kérdező be írt ide egy kérdést amire pár vélemény érkezett.
most akkor a te és az én na meg a többiek véleménye sem ér semmit?
mert azt írtad pár vélemény nem számít.
egyébként szerintem nem hülyeség leírni,azt írtad tudnál te is mutatni kommenteket hogy a nexus 4 et jobbnak találják a volt G tulajok.
mutass.
pont hogy az ő véleményük a leghasznosabb mert mind a kettőnek a tulajdonosaik voltak.
neked a kettő közül melyik telód volt vagy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!