Htc One X vagy Samsung Galaxy S III?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt vagyok,ez a 2 telefon tetszik.
A Htc One X-nek szebb a kijelzője ,feketén kívül a többi színt szebben mutatja.Hardverben egyértelműen az s 3 a jobb,kamerába mind a kettő jó,s3 szebb képeket csinál,de htcbe meg van sorozatfelvétel 1 másodperc alatt 2,6 kép..
Mindkettő szép videókat készít,mindkettőn 4.1-es Android van.... S III-nak tovább bírja az aksija....
Htc Sense aminek nagyon tetszik a felülete....
Szerintetek melyik jobb? Ti melyiket választanátok?
Esetleg aki próbálta mind a kettőt,normális válaszokat zöld kézzel jutalmazom és ne mondjatok más készüléket köszi :)
2013. máj. 15. 18:42
1/1 anonim válasza:
Hát kezdjük. Htc: felület. Azt még megértem. De nekem a Htc önmagában nem mond semmit. Használtam már, de nekem nem volt az igazi, nem tudtam normálisan megérinteni, betört a képernyője, így lett vége. Most S III van, nekem nagyon bejön, minden nap használom, hetente 1x töltök. Szerintem s III-at válaszd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!