Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek miért "jönnek...

Szerintetek miért "jönnek létre" Android, Windows Phone, iOS, elvakult vérfanok?

Figyelt kérdés
Úgy értem,lehet szeretni bármit,de úgy védelmezik egyesek a sajátjukat,mint egy elfogult anya a gyerekét.Illetve úgy szidja a többit,mintha fizikai fájdalmat okozna neki,hogy léteznek.Csak szerintem ostobaság ez?Mintha a VALÓDI értékek szerepét vennék át ezek egyeseknél.Ja,nem szidni más rendszert,ez nem arról szól!Köszi.

2013. máj. 14. 20:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
figyelj. valakinek ez a legjobb, hogy nem kell piszkálni, meg semmi. én sem szeretem, bár hozzáteszem, Xperia S-em van, gyári ics-el, én nem problémázok ha van egy-két fagyás, és nem dobálom rá egyből a főzött romot, ha van rá smooth-abb. valakit ez annyira zavar, hogy inkább dönt egy gördülékenyebb rendszer mellett, ő döntése. :D amúgy igen, ilyen kérdéseknél akkor sem lehet elkerülni a nem egyetértést, ha megkérünk rá mindenkit, ne erről szóljon :D
2013. máj. 15. 14:22
 12/19 Wadmalac ***** válasza:

Nekem X8-am van, a gyári 2.1-gyel egy használhatatlan katasztrófa volt, gyakorlatilag az android semmilyen előnyét nem lehetett rajta kihasználni.

Hosszas molyolással eljutottam egy 4.1-ig, most sebességre ugyan közel sem, de tudásra lefőzi a gyári 4.0 újabb modelleket. Egy-két izmosabb játék nem fut. Nem is játszani vettem. :)

2013. máj. 15. 15:13
 13/19 anonim ***** válasza:
első vagyok. azért is gondolom úgy hogy legjobb az iOS, mert ez az eddigi leggyorsabb, legstabilabb, legegyszerűbb rendszer. Ennél nincs olyan mint androidnál, hogy néha akadozik, belassul, meg ilyenek. és olcsóbbak is rá az alkalmazások:)
2013. máj. 15. 19:41
 14/19 Wadmalac ***** válasza:

#13:

Lehet, de a felhasználói igényekhez az is tud kevés lenni, pont olyan okokból, amilyen szempontból az androiddal kevesebb a gond. Lásd a neten jailbreak-ért könyörgő iPhone gazdákat. :)

Aki a telefont tényleg CSAK telefonnak akarja használni, az meg vegyen valami hagyományos készüléket, azok az összes versengő "modern" telefonnál alkalmasabbak erre a feladatra. :)

2013. máj. 16. 06:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Az android sem akadozik és nem lassul be, ahogy a WP sem. Az meg, hogy olcsóbbak rá az alkamlmazások, hááát. Androidra minden 0.5 euró, meg 1 euró. iOS-re nem tudom, mennyibe kerülnek a programok, gondolom hasonló árkategóriában vannak, de egy dolgot ne felejtsünk el! Androidra a programok 90%-a ingyenes, ami pedig fizetős és nem akarod megvenni, letöltöd 4sharedről és feltelepíted. iOS-sel és WP-vel ha jól tudom ilyet sem lehet ugye iTunes és társai).
2013. máj. 16. 07:24
 16/19 anonim ***** válasza:
jailbreak után lehet azt is.
2013. máj. 16. 11:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Szóval alapból semmire sem jó az iOS, egy "játéktelefon OS". Ennyi, most mondtad ki...
2013. máj. 17. 11:42
 18/19 Wadmalac ***** válasza:

[link]

Ez régebbi, de tanulságos:

[link]

2013. máj. 17. 12:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen, ez egy szép összehasonlítás. Sajnos az iOS tizedannyit sem nyújt, mint egy android. Persze lehet Jailbreakkel játszani, csak akkor éppen tönkremegy az iOS gördülékenysége (lagolni fog), és kifagyogat... hát ez van. :P
2013. máj. 17. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!