Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy működnek a dual simes...

Hogy működnek a dual simes telefonok?

Figyelt kérdés
Ha 2 sim kártya van benne akkor honnan tudom hogy most melyikről jött a hívás, és melyikről telefonálok? Vagy egyáltalán hogy működik ez. Kinéztem egy telefont a neten és azt mondta az eladó hogy egyszerre tudom használni a két simet, nem kell ki be kapcsolgatni ha váltani akarok, ami nekem jó lenne mert van egy céges és egy saját telefonom,és egyszerre használnom őket, de hogy is működik ez akkor?

2013. máj. 14. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Telefonálásra választhatsz melyik kártyát akarod használni.

Fogadni mindkét kártyára érkező hívást tudod,

de sajnos a legtöbb dual simes készüléknél az egyik kártya aktív használatakor a másik kártya lecsatlakozik. (azaz amíg az egyiken beszélsz, vagy akár netezel, addig a másik kártyára érkező hívások nem érnek el)

2013. máj. 14. 19:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Ha az egyiket használom épp és a másikon hívnak nem azt jelzi hogy foglalt? De ha mondjuk netezek, az nem a sim-ről megy, hanem a telefonról nem ? Vagy pl a gps is, ha éppen használom akkor attól még elérnek , vagy nem jól gondolom? Egyébként köszönöm a válaszod.

És az mennyire igaz hogy a dual simes telefonoknál kínlódik a térerő.Erről tudsz valamit mondani?

2013. máj. 15. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha az egyiken épp telefonálsz, a másik olyan mintha ki lenne kapcsolva.

Netezel, mobilnet is a sim kártyát használja, ez esetben is a másik kártya elérhetetlen. (természetesen a wifi nem szolgáltató függő, arra a fenti nem vonatkozik)

GPS-nek semmi közé a szolgáltatóhoz, kártyához (az aGPS-nek van, de ez csak a műholdkeresést gyorsítja, nem kell használni)

Melyik telefont szeretnéd?

2013. máj. 15. 13:12
 4/4 A kérdező kommentje:
[link] .......szted jó?
2013. máj. 15. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!