Milyen telefont tudnátok nekem ajánlani?
60-70 ezer forintom lenne rá,használtan venném.Játékra és zenére használnám.Modern Combat 3,4 szeretném ha elfutna meg a Vice city is!Sony Xperia S kizárva,most olyanom van.
Mit tudnátok ajánlani?
Gondolod a JB-től jobb lesz?
Ezt a hibát 2 dolog okozza:
Hibás app vagy pedig úgy frissítettél annó, hogy meghagytad a beállításokat a korábbi verzióból...
Persze a google play-re nem kerülhet fel olyan app amiben a fejlesztő elbaxott valamit.
Sose gondoltam volna, hogy oda csak olyan fejlesztők készítenek alkalmazást, akik sose hibáznak...
Első vagyok te mondtad h használtan kell ha még kicsit gyűjtesz kapsz S3-at használtan
Am Note 2 tulaj vok én újonnan vettem de imádom:DNem fagy le gyors mint az állat szuper:P
De olyan appok vannak rajta min pl Shazam,Poweramp,2 játék és egy Antutu.Komolyan ettől befosik a telefon??-.-
Gyári beállítások visszaállítását nem csinálom mert minden adatom elveszik,már csináltam egyszer akkor helyreállt,de elég szégyen hogy havonta kéne ezt csinálni hogy jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!