Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont tudnátok...

Milyen telefont tudnátok nekem ajánlani?

Figyelt kérdés

60-70 ezer forintom lenne rá,használtan venném.Játékra és zenére használnám.Modern Combat 3,4 szeretném ha elfutna meg a Vice city is!Sony Xperia S kizárva,most olyanom van.

Mit tudnátok ajánlani?

2013. máj. 14. 15:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
legalàbb a legfrissebb gyári van rajta?
2013. máj. 14. 19:43
 12/18 A kérdező kommentje:
"legfrisebb" lassan fél éves fos ICS.JB meg basznak kiadni rá..
2013. máj. 14. 22:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Gondolod a JB-től jobb lesz?

Ezt a hibát 2 dolog okozza:

Hibás app vagy pedig úgy frissítettél annó, hogy meghagytad a beállításokat a korábbi verzióból...

2013. máj. 15. 01:38
 14/18 A kérdező kommentje:
Decemberben vásároltam és akkor már gyárilag rajta volt :)Hibás app? Mindent playről töltök és kb 5 app van rajta..
2013. máj. 15. 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Persze a google play-re nem kerülhet fel olyan app amiben a fejlesztő elbaxott valamit.

Sose gondoltam volna, hogy oda csak olyan fejlesztők készítenek alkalmazást, akik sose hibáznak...

2013. máj. 15. 09:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Gyári visszaállítást egyébként próbáltad már?
2013. máj. 15. 09:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok te mondtad h használtan kell ha még kicsit gyűjtesz kapsz S3-at használtan

Am Note 2 tulaj vok én újonnan vettem de imádom:DNem fagy le gyors mint az állat szuper:P

2013. máj. 15. 12:35
 18/18 A kérdező kommentje:

De olyan appok vannak rajta min pl Shazam,Poweramp,2 játék és egy Antutu.Komolyan ettől befosik a telefon??-.-

Gyári beállítások visszaállítását nem csinálom mert minden adatom elveszik,már csináltam egyszer akkor helyreállt,de elég szégyen hogy havonta kéne ezt csinálni hogy jó legyen.

2013. máj. 15. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!