Nokia Lumia 820-hoz hol tudok venni aksit?
1650 amperórásnál nagyobb teljesítményű aksit hol tudok venni a fent említett telefonhoz? :/
1 napot bír csak a telefon... Az alkalmazásokat kikapcsolom.... és a háttérben futó progikat is.... adatforgalmat is (wifi) stb... :/
Ezek ilyenek minden okostelefon 2-3 napig bírja, direkt így vannak tervezve, oké hogy alkalmazásokat meg minden háttérben futó dolgot leállítasz de ezzel is maximum fél talán 1 napot nyersz.
Ezek direkt ilyenek, és felesleges aksit venned hozzá, maximum akkor érdemes ha sokat vagy úton és nincs a közelben töltési lehetőség. De én javaslom hogy inkább abból a pénzből szerezzél be egy napelemes mobiltöltőt, barátnőm azthasználja mert ő reggeltől estig úton van kb, és 2 órát utazik csak a suliba majd vissza és ő így oldja meg a tölsét. Az ő telefonja sem bírja sokáig, pedig útközbe a buszon netezik is rajta részben tanulás, részben velem is beszélget, mert általában akkor van hosszú szünetem nekem, vagy épp otthon vagyok. És napelemessel tölti, annak van belső akksija, nagyjából 1-2 napot nyer vele pluszba éjjel feltölti mindkettőt és ha kell használja.
Áh.. ismerem azt a tőltőt.... nekem is van... kalap kakit nem ér szerintem...... van hogy még a telefon tőlti azt xD 7ezer ft volt
Nyáron megyek túrázni (Országos kék) 11 napot... és lesz hogy nem tudom majd tőlteni szóval kéne aksi.... a kérdésem továbbra is.... hol lehet venni? :/
Googleba nem találtam :S
Vegyél egy ilyet! Ha ezt feltöltöd akkor zsebre vágod aztán 2szer feltudod róla tölteni a telefonod! Ez egy nagyon jó dolog!
Szia
Nézd meg az alábbi linket, ez a legnagyobb kapacitású aksi, amit a Lumia 820-ba találtam a neten.
Illetve itt van még egy aksi, ehhez már hátlap is társul:
Remélem, hogy segít valamelyik link.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!