Honnan tudnék szeretni Iphone 4-et 80 ezer forint alatt? Egyáltalán van ahol lehet szerezni és meg is lehet bízni abban a kereskedőben hogy nem tiltják le?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 19:04
1/5 anonim válasza:
Sehol. A villogásért fizetni kell.
2/5 anonim válasza:
Újonnan ennyiért nem kapsz, használtan viszont olcsóbban is. Keress olyat, akinek már lejárt a hűsége, és kérd hozzá a számlát, így biztos lehetsz benne, hogy nem kerül letiltásra. Mivel 2 éves már a telefon, tele vannak az oldalak ajánlatokkal.
3/5 anonim válasza:
használtan rengeteg helyen lehet kapni! (vatera, bármelyik GSM boltban) de szerintem már nem éri venni. inkább várj 1-2 hónapot mert jön az új iPhone és ugye akkor mindegyik olcsóbb lesz valamennyivel. lehet még a 4S is bele fér majd a keretbe :)
4/5 anonim válasza:
Nekem is iPhone 4-em van, fehér 16 Gb. 80 alatt biztosan nem adnám el. 90-ért hirdetem, letiltás elleni garival! :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek aki írt,nemtudom mert én néztem az apród.hun hogy milyenek mennyiért és kifejezetten olcsón kinálják,túl olcsón már és akkor nem merek rendelni mert nehogy átbasszanak klónt adjanak nekem vagy letiltottat,még keresem,vagy lehet megvárom az új iphonet.:)
2013. máj. 18. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!