Patkós kérdése:
Vettem egy Xperia Z telefont 4napja és már egy két hajszál karcolás van a kijelzőn holott mindíg zokniba rakom a vízállóságát teszteltem, megcsörgettem a vízbe és utánna vagy 2-3óráig a hangszóró alig szolt mi lehet itt a gond?
Figyelt kérdés
mit tegyek? tanácsot kérek
ha hazaértem a melóból beviszem a t-mobilba is,addig hátha tud nekem adni valami okos tanácsot
2013. máj. 13. 16:47
11/18 A kérdező kommentje:
de igen arra tervezték hogy vízben is megálja a helyét bizonyos határokon belül persze amibe bele tartozik hogy ha egy pohár vízbe bele teszem akkor az ugyan úgy funkcionál minden része ahogy eddig,a karcolódás meg ennél jobban nem tudok rá vigyázni a zsebembe is zokniba tárolom van rajta tok és 5napos telefon....tanácsokat kértem nem kötekedéseket!!
2013. máj. 14. 15:17
12/18 anonim válasza:
Ha lesz egy smartod, amit betonfalnak csaptak hogy bebizonyítsák hogy qrva jó a töréstesztje, te is falnak mész vele? XD
Karc ellen semmit sem tudsz tenni, hiába edzett üveg az is karcolódik. Tegyél rá egy védőfóliát. Azt még már tudod, hogy vízálló, mert kipróbáltad, nem ázott be, és mükszik, áztatás után is. Mit vársz még tőle?
13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a vàlaszokat,még annyi hogy a karcolódást a bisztosító fizeti?? le ejtés esetére kötöttem havi 1700ft
2013. máj. 16. 00:09
14/18 kriszt955 válasza:
igazad van tesó nagyonnagy faxság ez az egész nekem is Z1-em van és röhely de beázott úúristen tisztaszégyen az ilyen. oszt 3percig se volt vízalatt csak víz felett használtam nemhogy 30 percig 1,5Méter-élyen oszt még nemvállalnak érte]aranciát na elmennek már a faszomba csicska SONY
15/18 akecske válasza:
Ne parázz ezen nekem is az van és le van írva a használati utasításban, hogy ha vizes lett a hangszoró hagyja 2-3 órát száradni. Utána nincs baja hidd el. :)
16/18 anonim válasza:
Nem a kijelző karcolódik olyankor, van egy fólia gyárilag rajta ami úgy rá van rakva hogy észre se veszed amit alig lehet letépni róla, ha azt leszeded akkor ott lesz a kijelző de ha leveszed akkor a SONY felirat is eltűnik mert a fólián van rajta, aki meg itt írta h csicska sony mert beázott a z1, talán be kellet volna csukni a fedeleket rajta rendesen, de a töltő fedele viszont ki is kopik ha sokat nyitogatod, ezért használnak sokan dokkolót...
17/18 anonim válasza:
Sok hülye megint csak okoskodik, közben meg azt sem tudja miről van szó, ne aggódj nekem z1 van, igaz nem karcolódik, de ha vizbe rakom, nekem is úgy szól utána, ez ezzel jár, de vársz vele, és jó lesz :) amúgy meg teljes mértékben vizálló, teszteltem már strandon másfél méteres vizben is, semmi baja.
18/18 anonim válasza:
Nem normálisak. A karcolódás természetem mert van rajta egy "rávasalt" fólia amit a sony alapból rátesz + még egy fólia amit már lehet látni. A másik: a sok hülye belerakja a vízbe de az USB, fülhalgató védő szart (hirtelen nem tudom a nevét) nem nyomja be rendesen, ezért beázik. A hangszoró természetes jelenség nem lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!