HTC One - Samsung Galaxy S4 - Iphone 5 melyik a jobb és miért? Többi lent
Én a One-t azért nem venném, mert az előlapon van 1 kis burkolat lent és fent is, ahol a hangszóró van.. na, az ha leesik a felefon, akkor könnyen leeshet róla az a kis burkolat rész. Amúgy körülbelül teljesítményileg 1 szinten van az i9505-el(S4 LTE), talán ha fontosak az újítások, mint a multi window, vagy az egyéb S4-es dolgok, akkor azt vedd, mert az LG Optimus G Pro-n kívül más gyártó készülékén nem hiszem hogy mostanában látni lehet hasonlókat.
Én ezek a Feature-k miatt választottam anno Note 2-t, és tetszik, bár szerintem ha most bármelyiket megveszed, akkor nem fogsz csalódni. Inkább nyomogasd meg valahol. Ja, és ha számít az akkucsere, akkor szerintem S4, mert a One-ban nem hinném. SD kártyával sem tudom, hogy lehet-e bővíteni a One-t.
Hardverileg az S4 picit jobb, mint a One, viszont a One-ban jobb a kijelző. A kamerája jobb az S4-nek fényben, viszont sötétben a One a nyerő. A One-nak jobb az anyaghasználata, fémház, az S4 csillogós műanyag. Ők a jelenlegi csúcstelefonok, hardverben és OS-ben is... Én a One-t venném, jobban tetszik a kinézete. :)
Az Iphone-t nem lehet egy lapon említeni velük...
köszönöm a normális válaszokat.. zöld kezek mentek :)
áráról a One-nak lehet valamit tudni? 200k körül láttam ma.. de a szolgáltatoknál is ennyi lesz vajon?
Elsőnek is el kéne dönteni, hogy iOS vagy Android, mert hardveresen igaz, hogy az iPhone 5 meg sem közelíti a másik két telefont, de teljesen más a szoftver, így nehezebb összehasonlítani.
Ha Android, akkor SGS4 vs HTC One esetében röviden ennyit kell tudni:
- HTC One-ba jobb, szebb a kijelző
- HTC One-nak sokkal jobb a hangszórója
- HTC One-nak a legjobb az anyaghasználata, összeszerelése
- HTC One sötétben a legszebb képeket csinálja (legalábbis ezek közül)
- SGS4-nek kicsit jobb az aksi ideje (bár tényleg csak kicsit, lehet meg sem kellene említenem)
- SGS4 tárhelye bővíthető és cserélhető az aksi
- SGS4 nappal csinál sokkal jobb képeket
- SGS4 tele van mindenféle szoftveres funkcióval, bár a legtöbb hulladék, és az lenne az első dolgom, hogy megszabaduljak tőlük, de azért 1-2 hasznos is van
- HTC One egyáltalán nem akad, SGS4 néha igen
De youtube-on van millió review, a legjobbak MKBHD videói, keress rá, és nézd meg a három videóját, egyet a HTC One-ról, egyet az SGS4-ről, egyet meg amikor összehasonlítja őket.
Mintha paprika fajtát írtál volna.. :D
-Milyen paprikát ajánlanátok?
-xy, mert az a legerősebb.
htc one is bővízhető pendrive-val :D
viccet félretéve (még ha igaz is :) a htc one egyértelműen a legjobb választás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!