Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Sexylady kérdése:

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Sony Ericcson-t akarok venni, ami mp3 lejátszós, van rajta bluetooth, jó fényképező/kamera, ha lehet ne legyen rikító narancssárga, memóriakártyát tudjak beletenni, ha lehet minél jobb felbontású képe legyen...asszem nagyjából ennyi... jaa, és ha lehet akkor 20000 ft alatt legyen
2009. szept. 30. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezek kártyafüggetlen készülékek:

[link]

2009. szept. 30. 20:14
 2/6 A kérdező kommentje:
jaa és a design fontos, ha lehet kicsit nőies legyen, de ne valami giccses vacak, (16/L) és V630i-nél jobb, mert az van most... ha kell, ezt is beszámíttatnám...
2009. szept. 30. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Mit szólsz ehhez:

[link]

Kártyafüggetlen, és lehet hogy kapható más színekben is.

2009. szept. 30. 20:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez nem rossz:) amúgy nem szempont hogy kártyafüggetlen legyen:) Vodafone-nál szeretnék készüléket venni...:)
2009. szept. 30. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
[link] Ez az én telefonom. Van még feketében is és tökéletesen megfelel azoknak a kritériumoknak amiket leírtál :)
2009. szept. 30. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Jaj, nem írtam oda... K550i. Bocsi.

Előző voltam.

2009. szept. 30. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!