Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyek olcsó, és jó andrioidos...

Melyek olcsó, és jó andrioidos telefonok?

Figyelt kérdés

Lumiát akartam, de annyi rosszat olvastam róla neten, hogy inkább letettem róla.

Maradok az androidnál.

Márka tulajdonképp mindegy, szempont, hogy jól használható legyen, jól nézzen ki, és ne legyen drága.

2013. máj. 12. 09:26
 1/4 amcsih ***** válasza:
Max hány forint?
2013. máj. 12. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:

kicsit konkrétabban leírhatnád mekkora a maximális összeg amit ráköltenél!

A Sony Xperia Tipo most 30ezer az Euronicsban, de a Huawei Ascend Y300 sokkal jobb nála, az a 35ezres kategóriában a legjobb !

2013. máj. 12. 10:23
 3/4 A kérdező kommentje:
tipot tegnap megnéztem media marktben. tetszett. nagyon gyors, és könnyű maga az egész telefon. sztem az elsz, és neten is rengeteg jór írnak róla.
2013. máj. 13. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:
a tipo nagyon jó telefon, megbízható. negatívuma annyi, hogy kicsi (3.2es) a képernyôje, de élvezhetô, jól olvasható. én pár hete cseréltem le a tipom, ajánlom mindenkinek. (bár történt vele egyszer olyan, hogy letörlôdött róla egyszerũen minden, bekapcsolás után...)
2013. máj. 13. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!