Egy egyetemista vehet részletre telefont, ha nincs jövedelme (t-mobile)?
Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 18:56
1/6 anonim válasza:
T-Mobile-nál ha jól tudom igen, legalábbis nekem ajánlottak :)
2/6 anonim válasza:
Igen, én is úgy tudom, h lehet. Azért azt érdemes megfontolnod, h 12 hónapig megéri-e neked fizetni a telóért úgy, hogy mellette ott lesz még a havidíj is. Mire letelik a futamidő, addigra már más telefont akarsz majd (tapasztalat). Persze te lehet nem vagy ilyen, ez csak egy felvetés. Jah, és nem akartalak lebeszélni semmiről, ez csak az én véleményem!
3/6 A kérdező kommentje:
Megértem, amúgy ilyen közepes árkategóriákba nézelődök, nincs túl nagy elvárásom a telefonnal szemben, legyen viszonylag nagy képernyője, a net fontos ezért lehetőleg wifi is legyen, min 8 giga tárhely, és tudjak rajta skypolni.
2013. máj. 12. 16:19
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából többen azt ajánlották mondjam azt, hogy dolgozok mert nem néznek utána de én nem szívesen hazudozok. Na most ha megmondom frankón, hogy nincs semmi jövedelmem az kizáró ok?
2013. máj. 12. 16:24
5/6 anonim válasza:
Én úgy emlékszem, hogy anno amikor én rendeltem a telót (egy összegben fizettem, T-mobile), akkor telefonon felvette velem a kapcsolatot az ügyintéző és arra is rákérdezett, hogy ki fizeti. (a beszélgetést rögzítik)
Nem hinném, h ez kizáró ok lenne.
6/6 anonim válasza:
Amúgy nem tudom, mennyire sürgős neked az új teló. Lehet, h egy kicsit érdemes várnod, mert szoktak évente egyszer-kétszer kidobni egy Like nevű díjcsomagot, aminek nagyon kedvezőek a feltételei és kimondottan egyetemistáknak találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!