Xperia P telefon akkumlátora?
Figyelt kérdés
Most vettem egy xperia P-t , és töltöttem 2 és fél órát , és mikor bekapcsoltam 99 % on volt. Alig használtam és 48 % -on van , valamit elrontottam , vagy alapból így merülnek ?2013. máj. 11. 17:21
1/6 dirtboy válasza:
nézd meg hogy mi merítette annyira,nem kéne így merülnie.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezek futnak jelenleg : Beállítások , Google -szolgáltatások , Kapcsolatok , WarrantytimeService , Ajánló , usbotg , Xperia billentyűzet. Ezekből mi a fölösleges ?
2013. máj. 11. 18:08
3/6 A kérdező kommentje:
remélem nem rontottam el az elején , hogy csak 2 és fél órát töltöttem , de itt neten is meg több helyen mondták hogy elég 1 óra, de én azért többet töltöttem.
2013. máj. 11. 18:17
4/6 dirtboy válasza:
nem tudod túltolteni de nincs is értelme tovább rajta hagyni.
%ot írhatnál hogy melyik program milyen részben merítette,az is le vwn írva a telóban.
5/6 anonim válasza:
lehetséges ha töltöttél rá alkalmazásokat akkor lehet egy olyan ami nagyon szívja az aksit
beállítások alkalmazások futó alkalmazásoknál kiír mindent ami fut
6/6 anonim válasza:
Az alig használtam az időben kb. mennyi? Amúgy teljesen elképzelhető mert ha futnak a háttérben a progik, megy a wifi és a kijelző fényerő is magas hamar lemerülhet mert kicsi benne az aksi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!