Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudom csatlakoztatni...

Miért nem tudom csatlakoztatni a géppel a telefonom?

Figyelt kérdés

USB-kábellel nem sikerül, azt írja ki a gép, h nem sikerült csatlakozni, valami el van állítva vagy mi?

Eddig mindig sikerült, most is hagyta h pár képet áttöltsek, utána már nem engedte.

2009. szept. 30. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha XP-t használsz, akkor van ilyen, nekem is ez volt, bármelyik USB-be dugtam bele, azér lehet, mert nem állítottad le, hanem csak úgy kihúztad...
2009. szept. 30. 19:58
 2/8 anonim válasza:

Nekem is ez a bajom :S

Oké, hogy 1×-2× kihúztam csak úgy, de mit tudnék csinálni, hogy megint felismerje? Vagy nem lehet már semmit sem? :|

2009. okt. 20. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Driver újratelepítés? Milyen régen használod. Nekem már két kábelem tönkre ment, és akkor is ez volt a jelenség. Milyen telefon?
2009. okt. 20. 20:23
 4/8 anonim válasza:
Nekem Nokia N73.
2009. okt. 20. 20:26
 5/8 anonim válasza:

Szerintem segít, ha a Vezérlőpult - Rendszer - Hardver - Eszközkezelőben eltávolítod az USB vezérlők között az összes USB gyökérhub-ot, aztán Hardverváltozások keresése.

Nekem be szokott jönni.

2009. okt. 20. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Hello, nekem nem lehet leállítani amikor le akarom csatlakoztatni, azt írja, hogy az eszközt nem lehet leállítani, lehet belőle gáz?
2009. okt. 20. 21:00
 7/8 anonim válasza:
21:00 ne a host controlert, hanem a gyökérhubot kell eltávolítani, ha nekem szólt a kérdés.
2009. okt. 20. 21:08
 8/8 bike6 válasza:
nekem windows7 van de nem sikerül azt írja hogy az eszközt nem lehet felismerni
2013. nov. 10. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!