Sony Xperia Sola akkuja meddig bírja esetleg megéri megvenni az Xperia U helyett? (Bővebben lent)
Eredetileg Sony xperia U-t szerettem venni, ez a legjobb választás de a belső memória túl kevés lehet ha Pl.: Need For Speed Most Wanted vagy hasonló játékokat szeretnék rajta futtatni.
Ezután jött az ötlet hogy Xperia Sola-t veszek mert az bővíthetős és ezen kívül mindenben majdnem megegyezik az U-val. De az akkumulátor üzemideje elbizonytalanított.
Xperia Sola tulajoktól kérdezem hogy meddig bírja az aksi? Vagy elég a 4 giga vagy 5,5 giga tárhely ???? ami az u-n van?
A válaszokat előre is köszönöm!
Ez függ a használattól is. Nekem reggel 7 -től oylan délután 5 ig bírja, de folyamatos 3g kapcsolattal, 45 percenként 5-10 perc böngészés vagy facebook -ozás és néha egy cute the rope, vagy egyéb komoly energiát nem igénylő játékkal. De ha nem nyúlsz hozzá, 2-3 napot simán kibír. Én most fogok rendelni hozzá egy ilyet:
Ezzel már nem lesz ilyen gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!