Szeretnék részletre telefont venni (t-mobile), de jelenleg nincs bejelentett munkahelyem. Így is odaadják?
Figyelt kérdés
Szóval egyik ismerős mondta, hogy a személyes okmányán kívül semmit se kértek. Ez tényleg igaz?2013. máj. 10. 02:42
1/10 anonim válasza:
Ennyire fontos az a telefon? Nem értem minek kell hitelre venni az ilyesmit...
2/10 anonim válasza:
Ha nincs munkahelyed, akkor ne vállalj be részletet.
Vegyél egy olcsót, Dominó kártyával.
3/10 Balázs88 válasza:
Nem kell semmi, csak személyi és lakcím kártya meg adó/TAJ kártya, ennyi. Esetleg megkérdezik milyen beosztásban dolgozol.
4/10 anonim válasza:
2. nem azt mondta ,hogy nem dolgozik,csak h nincs bejelentve.
5/10 A kérdező kommentje:
Így van és a havi durván 2 ezer forintos részletbe talán nem rokkanok bele. És szerintem nagyon is megéri így kamatmentesen. Amúgy egy xperia j, és s advance között vacilálok. Nektek mi a véleményetek, melyiket vennétek inkább?
2013. máj. 10. 22:44
6/10 Balázs88 válasza:
Xperia J-t semmiképp ne vegyél! S advence egy kicsit jobb, de én ebbe a kategóriába inkább ZTE Grand X IN venném a helyedbe.
7/10 A kérdező kommentje:
A Zte-vel bizonytalan vagyok nincs valami nagy tradíciója a gyártónak, amin még gondolkodom az a Lumia 610 azt nagyon dicsérik. 40-60 ezres árkategória játszik főként.
2013. máj. 11. 17:17
8/10 anonim válasza:
S Advence-t vegyél. Szerintem jó telefon. Nekem kinézetre annyira nem tetszik, de megbízható, stabil. Csak vigyázz vele! Nagyon törékeny!
9/10 anonim válasza:
1. Lumia 610 semmiképp!!!
2. Az igazság az, hogy nem kötelességük még akkor sem előfizetést regisztrálni a te nevedre, ha pl. 1milliós fizetésed van.
Nagyon sok mindentől függ, hogy mit kérnek és mit nem. (pl: megjelenés)
Próbáld meg, ha esetleg kérnek munkáltatóit, akkor próbálkozz máshol.
10/10 anonim válasza:
Munkáltatóit nem kérnek. Legalábbis 2éve amikor én vettem telefont részletre ,akkor nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!