Hogyan tudom a telefonomat (Galaxy Ace 2) 4.1 re frissíteni mert már kijött a frissítés csak a kies nem engedi?
Odinnal felrakhatod a romot is, vagy a ClockWorkMod recoveryt, amivel aztán a romot SD kártyáról teheted rá.
Útmutató: [link]
Várj vele pár napot, az én tabletem csak 2 héttel a kiadás után találta a frissítést
Ez azért van, mert egy dolog, hogy kiadják, de idő kell, amíg Magyarországon is elérhető lesz
Nem tudom, hogy az ACE - ben van-e automatikus frissítés-kereső, vagy ilyesmi
(a tabletemhet semmi kies, vagy más nem kellett, magától letöltötte a frissítést, és megkérdezte, hogy most akarom.e telepíteni. Ekkor újra indult, majd kb. 10 perc alatt 100% - ra ért a csík, ismét újraindult, kicsit lassabban töltött be, aztán minden kész volt :) )
Akkor igen, azért, mert CUSTOM ROM - ot tettél rá
a KIES pedig csak a gyárihoz tud keresni
Glaxy Mini - re felejtsd el a 4.0 - át, vagy újabbat
Még ha CUSTOM ROM - ként ki is adtak hozzá (NEM a samsung) , akkor is csak rontana a működésen
Olvass utána fórumokban
Üdv!
Rájöttem hogyan kell Kiessel frissíteni a telefont!
1, Vedd ki az akksit a telefonodból.
2, indítsd el a Kiest (telót ne dugd usb-re)
3, Firmwer frissítése és inicializálása
4, Amikor kéri rajd be az akksit és dugd usb-re.
5, Add meg a teló pontos típusát
6, aztán S/n -t (akksi alatt)
7, Innentől kövesd az utasításokat...
A végén újraindul a telefon SOKÁIG TART MÍG BETÖLT !!!
Hát kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!