Vettél egy 4GB-os tárhellyel rendelkező telefont játékra???
Már bocs, de ez nagyon hülye döntés volt. A 4GB iszonyat kevés kb semmire sem lesz elég.
2013. máj. 12. 01:18
23/30 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Felrakja a telora a Google Drive a Dropbox es a SkyDrive alkalmazast es a kepeket, videokat onnan éri el. Igy szinte a teljes 4 gb megmarad a programoknak, jatekoknak. A 3 felhő tarhely minimum 14,5 gb-ot biztosit a kerdezo szamara.
2013. máj. 12. 08:18
24/30 anonim válasza:
ma 08:18
Ez aztán a megoldás. :) :) Pfff meg vesz hozzá egy bazi drága netcsomagot. Akkor már olcsóbb lett volna plusz 4.5e-ért megvenni az xperia J-t az legalább bővíthető, de annak a tárhelye is csak 4 GB. Mostanában másról sem lehet olvasni, csak hogy az S4 tárhelyének csak a fele van meg, mert a többit elveszi a rendszer és, hogy az is kevés. Ehhez képest a 4GB lófing.
2013. máj. 12. 10:04
25/30 A kérdező kommentje:
Nekem a 4gb teljesen megfelel. Én csak olyan 5-6db zenét szoktam rárakni, fényképezni nem szoktam, és videóra ott a youtube. Fönt van már 4db játék és még mindig van 2,81gb szabad helyem.
2013. máj. 12. 12:04
26/30 anonim válasza:
Atyám, ismered Te az Xperia J specifikációit??? Adreno 200-as telefon játékra...??? Am én az elején írtam, hogy az Xperia U nem bővíthető, de az legalább hardveresen rendben van.
2013. máj. 12. 12:26
27/30 A kérdező kommentje:
Igaz, Xperia U nagyon jó hardwerileg. A játékok egyáltalán nem akadnak és ha most az a bajod hogy a 4gb kevés akkor egy ezresért tudsz OTG kábelt venni és arra rátudsz dugni egy pendrive-ot.
2013. máj. 12. 12:50
28/30 anonim válasza:
Pendrive? Ugye ez csak vicc? :) Jól van majd rájössz, hogy mennyire kevés a 4GB, még a 8 is.
2013. máj. 12. 14:04
29/30 A kérdező kommentje:
Tudod mit, vedd meg az Xperia J-t ha annyira tetszik, én meg el leszek az Xperia U-val amivel akadozás nélkül játszhatok és még ráadásul nagyon gyors telefon. Vita lezárva
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!