Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyivel jobb az LG arena a...

Mennyivel jobb az LG arena a GT500tól, és megéri-e az árát?

Figyelt kérdés

Ha valakinek van személyes tapasztalata egyik vagy akár mindkettő telóról légyszi írjátok meg, mert most ez a 2 teló közt gondolkodok, hogy melyiket vegyem, de nem nagyon ismerem az lg-t, eddig sonyericssonom volt, de nem tallok most olyan törlesztőrészlettet a tmobile-nál ami megfelelő, mert csak diákmunkkból tudom fizetni.

Az arena-hoz jár cerka, és ha igen bele lehet tenni a készülékbe, vagy lógnia kell mint a samsungoknál?

2009. szept. 30. 00:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Arenaról van tapasztalatom, ugyanis 3 hónapja boldog tulajdonosa vagyok. Én teljesen elégedett vagyok vele, kitűnően működik, bár egyszer kétszer lefagy, lelassul, de egy aksi kivétel - berakás után már a régi. vagy egy kis türelem :)
2009. okt. 6. 20:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Arenahoz nincs cerka, se benne se mellé, ugyanis kézi használatra tervezték.
2009. okt. 6. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!