Huawei Ascend g510 jo telefon? Csak skype, viber, twitter kellene, es jo kepeket csinal? Megbizhato marka? Ennyi penzert 60ezer eleg sok mindent tud.
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 09:27
1/2 anonim válasza:
Nekem G300 van január óta de semmi probléma vele, ezekre amiket írtál mind teljesen alkalmas. Wifi-je pl nagyon jó még soha nem dobott le, skype is szépen fut akadás mentesen. Csak azért tartanak tőle sokan, mert nem ismerik, mindenki csak a Samsung meg Sony meg Iphone...
2/2 anonim válasza:
Ja és még annyit, hogy nem rég találkoztam egy vállalkozó ismerősömmel, és meglepődve tapasztaltam, hogy olyan telója van mind nekem. Mondta, hogy az elmúlt 1 évben ez az 5. okostelója, de eddig a Huawei a legstrapabíróbb. Ajándékba kapta de sose gondolta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!