Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hallottam már egy pár embertől...

Basshunter5000 kérdése:

Hallottam már egy pár embertől, hogy a sony xperia tipo szoftverhibás. Ez igaz?

Figyelt kérdés

2013. máj. 8. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
hát nekem ilyenem van de nem érzékelek nála problémát.. néha vannak furcsaságai, de az szerintem a legtöbb okostelefonra igaz.. (vagy csak én nem jöttem rá miért csinálja) miben merül ki nála a szoftver hiba azt tudod?
2013. máj. 8. 21:07
 2/8 A kérdező kommentje:
a kijelző nem úgy reagál ahogy kéne
2013. máj. 9. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
ritkán de előfordul... leginkább akkor amikor sok "gombot nyomok meg" egyszerre dehát az szerintem minden okos telefon vele járója ( a számítógép is lefagy ha össze vissza kattingatsz)
2013. máj. 9. 19:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Kutya baja.
2013. máj. 9. 20:16
 5/8 anonim válasza:

nekem december óta van sxt-m, és néhány hónapja akadozik, a hosszú nyomást nem érzékeli, és néha megnyitott alkalmazásokat, amikhez közel sem volt az ujjam.. aztán a fejlesztői lehetőségekben találtam olyat, hogy mutassa az érintéseket, és kiderült, hogy olyankor tök mást érzékel, mint én akarok.. múltkor meg csak simán futott egy app, és láttam hogy megint eljátszotta ezt az érzékelősdit..

nem tudom, hogy milyen hiba ez, de cseppet idegesít, mert pl átrendezni sem tudom az ikonokat, mindent megnyit..

2013. máj. 11. 15:17
 6/8 anonim válasza:

utolsó vagyok

találtam egy appot, lazán rendbe rakta az akadó érzékelést. nem tudom, jól értettem-e, hogy neked is ez a gondod, ha igen, akkor javaslom ezt: [link]

2013. máj. 12. 19:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem, nekem nem tipom van, de azèrt kösz :D
2013. máj. 12. 19:46
 8/8 anonim ***** válasza:

első vagyok: nekem nincsen gond a tapogatójával...

nálam egyetlen egy furcsaságot csinál amire isten bizony nem tudom a miértet: néha lejátsza a hangot ami sms értesitőnek van beállítva (kb havonta kétszer) de se sms se viber üzenet se facebook üzenet se semmi más amire kapna (nem jelez semmit) és előtte vagy utánna se történik semmi hogy fázis késése legyen és azért történjen...

2013. máj. 12. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!